perjantai 12. lokakuuta 2012

Uusia maku elämyksiä


Uusia makuja alettiin taas tarjoilemaan kun neiti on ollut kovasti kiinnostunut meidän syömisistä. Nyt esimerkiksi banaania oppi syömään, pienempänä tarjottiin niin ei suostunut syömään, tosin Mella kieltäyty ensimmäisen vuoden aikana syömästä melkein kaikkia hedelmä ja marja soseita. Omenasta oppi tykkäämään myös. Pyytäkin nykyään jompaa kumpaa osoittamalla keittiössä olevaa hedelmä koria ja sanoo "nam nam". Ja banaani pitää saada isoina paloina, ei mitään sose mössöä, omenakin siivuina että saa käyttää hampaita.

 




























Kesän 2012 lähestyessä alkoi olemaan toukokuussa jo helteitä jotka tekivät Mellan olon taas selkeästi raskaaksi. Nyt tosin olimme saaneet alkuvuodesta olohuoneeseen ilmalämpöpumpun mikä helpotti kovasti, kun sai tarpeen vaatiessa viilennyksen päälle.

Annettiin tytölle sitten ekaa kertaa eskimo jäätelöpuikko käteen ja kovasti tykkäsi.. Tosin sotkusta viisastuneena osasin seuraavia jäätelön syönti kertoja varten ottaa joko vaatteet pois tytön päältä tai käydä ostamassa pienempiä tikkujäätelöitä kuten ville vallattomia mitä tyttö söikin paljon siistimmin :).


Ja kun syö makeaa niin ei saa unohtaa hampaiden pesuakaan :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti